Diensten

WELKE PRODUCTEN GEBRUIK IK IN MIJN SALON

KIS - het haarproduct

Dat het altijd beter kan, bewijst het Keratin Infusion System. KIS combineert het beste uit de Amerikaanse en Europese haarverzorging tot één complete en unieke haarverzorgingslijn. Het systeem bevat een revolutionaire formule die, geheel naar Amerikaanse traditie, focust op herstel van het haar van binnenuit.

Waar Amerika sterk is in het daadwerkelijk repareren van haar, loopt Europa voorop als het gaat om technieken in haarkleuring en permanent. KIS brengt nu het beste uit deze twee werelden samen in één revolutionaire haarverzorgingslijn, met als gemene deler voor alle producten: het Keratin Infusion System

WELEDA - het verzorgings-product

Weleda is 100% natuurlijk en bestaat al meer dan 100 jaar! Weleda is trots op wat de natuur te bieden heeft. Daarom zorgen ze ook goed voor haar. Hun teelt is altijd duurzaam en grotendeels biologisch. En ze nemen nooit meer van de natuur dan dat ze geven. Samen met hun partners Natuurmonumenten en Naturalis zetten ze zich in voor de bescherming van biodiversiteit in Nederland en in de wereld.

Wil je weten hoe je op een natuurlijke manier je huid verzorgt en verbetert? Of heb je behoefte aan een moment van pure ontspanning? Boek dan nu een schoonheidsbehandeling of weldadige massage.

maroccanoil

Alle producten van Maroccanoil zijn verrijkt met arganolie en bieden een unieke benadering van haarverzorging en styling voor elk haartype en elke haarbehoefte. 

Wat ooit begon als een enkel, revolutionair product in de beautyindustrie - Maroccanoil Treatment - is nu uitgegroeid tot een volledige lijn van de hoogste kwaliteit haar- en lichaam- en professionele haarkleurings producten voor elk individu. Allemaal verrijkt met het kenmerkende, voedende, antioxidantrijke ingrediënt arganolie.