Over mij

OVER MIJ

Beleving, realiteit & eerlijkheid staan centraal in mijn salon

Het is namelijk mijn taak om te zorgen dat jij mijn salon verlaat met een glimlach op je gezicht. 

Ik adviseer en inspireer graag mijn klanten over een mooie, stralende, natuurlijke en realistische creatie, die helemaal bij jouw persoonlijke stijl, huidtype en haar past. Het accentueren van jouw beste kant is waar ik – samen met jou – naar op zoek ga en tot uiting breng. 

Mijn salon is gevestigd in een sfeervol ingericht tuinhuis. In dit tuinhuis is er ruimte voor een haarbehandeling, ontspannende schoonheidsbehandeling en voet- & handverzorging. 

Mischa Dirkzwager
Bel, What’s app of e-mail mij: 06 – 51917054

Dit zeggen klanten

KapperAssendelft

Brenda Timmers 

"Bij Mischa krijg je persoonlijke aandacht en eerlijk advies. Ze denkt graag met je mee en legt je goed uit wat het beste bij jouw haar of huidtype past" 

KapperAssendelft

Vicky van den berg 

"1x in de 2 maanden maak ik een gecombineerde afspraak; voor mijn haar en een schoonheidsbehandeling, dan kan ik er weer even tegen aan. Echt een verwennerij "  

lilian van zanten 

"Geen mooi-weer praatjes, maar fijne gesprekken en een lekker bakkie koffie/thee is minstens net zo fijn, maar het resultaat is natuurlijk waar het om draait. Een kapsel die je in het dagelijks leven ook zelf kunt bijhouden en goed bij je past"